Microtrade Fiatal Kutatói Pályázat

2016-07-05

Microtrade Fiatal Kutatói Pályázat 2016FONTOS módosítások kiemelve!

Kedves Kutatók!

Az utóbbi évek hagyományaihoz híven ismét pályázatot hirdetünk fiatal kutatók részére. Kísérletes munkára épülő, 2015/16-ban megjelent vagy még nem publikált, elsőszerzős közleményt összefoglaló, angol illetve magyar nyelvű pályamű nyújtható be.


A pályázat témája:

A témaválasztás szabad, de feltétel, hogy a pályamunkában az alkalmazott vizsgálati módszerek között szerepeljen mikroplate alapú mérés (ABS, FI, FP, LUMI, FRET stb.) és/vagy valós idejű sejtvizsgáló, digitális képalkotó készüléken végzett analízis.

A pályázat díjazása:

A pályázat három helyezettje pénzdíjban, valamint ugyanolyan összegű, cégünknél levásárolható utalványban részesülnek:
I. helyezett: 100.000 Ft + 100.000 Ft bruttó
II. helyezett: 75.000 Ft + 75.000 Ft bruttó
III. helyezett: 50.000 Ft + 50.000 Ft bruttó


A pályázat benyújtásának feltételei:

•  A pályázó 2016-ban legfeljebb a 35. életévét tölti be
•  Kérjük, hogy a kísérőlevélben jelöljék meg mentorukat (Ph.D. fokozattal rendelkező, a benyújtó munkáját irányító, segítő személy)
•  A pályaművet elektronikusan (e-mail: info@microtrade.hu) kell benyújtani. Az e-mail tárgyaként kérjük feltüntetni: „Microtrade Fiatal Kutatói Pályázat 2016”. Kérjük, a beadáskor tüntesse fel munkahelyének címét, telefon illetve e-mail-elérhetőségét
• A pályázónak írásban csatolnia kell egy nyilatkozatot (Közzétételi Nyilatkozat) arról, hogy a pályázat benyújtásával hozzájárul ahhoz, hogy az összefoglalót a Microtrade Kft. honlapján, Facebook-oldalán és blogján közzétegye, valamint díjazása esetén egy rövid (15 perces) összefoglaló előadást tart
•  A pályázati anyag a következőket kell, hogy tartalmazza: pályázó adatai, kísérőlevél, közzétételi nyilatkozat, összefoglaló, a pályázat kifejtése, hivatkozások, eredeti közlemény. A pályázat kifejtése szóközökkel együtt maximum 8.000 karakter és 15 ábra lehet (a hivatkozásokon, illetve az eredeti közleményen kívül)
•   A pályázathoz szükséges dokumentumokat az alábbi linken találják: Dokumentumok  a pályázáshoz 
•   A pályaművek elektronikus megküldésének végső határideje: 2016. szeptember 16.
•   A pályázattal kapcsolatos kérdéseiket az info@microtrade.hu e-mail címen tehetik fel
•   Minden pályázó garantált ajándékban részesül
• A pályázatok értékelését szeptember 30-ig végezi el egy tudományos bizottság, ennek eredményéről minden nevezőt értesítünk

A pályázat eredményhirdetését és az ünnepélyes díjátadót előreláthatólag 2016. október második hetén tartjuk Budapesten a Microtrade Tudományos Szimpózium keretén belül. A szimpóziumon a pályázat helyezettjei tartanak előadást munkájukról, meghívott neves kutatók mellett.

Eredményes pályázást és kutatómunkát kívánunk!Kulcsszavak: Fiatal Kutatói Pályázat