Állásajánlatok

2019-09-17

A Microtrade Kft. jelenleg a következő pozíciókra keres munkatársakat:

Kulcsszavak: állásajánlatok, irodavezető, sales manager, üzletkötő, termékfelelős, munkatárs

Cégünk elköltözött !!! Megváltozott í címünk!

2019-06-21

Cégünk új telephelyre költözött!Irodánk Új címe: 1149. Budapest, Mogyoródi út 32.

Kulcsszavak: megváltozott, telephely, cím, címünk, új, új címünk

Megújult weboldalunk

2017-11-02

Mind funkcionalitásában, mind tartalmában megújult cégünk weboldala.Aktualizált, kibővített tartalommal, jelenlegi termékeink teljes skálája feltöltésre kerül.

Kulcsszavak: Megújult, weboldal

Tudományos Szimpózium 2016

2016-09-23

Tudományos Szimpózium 2016MeghívóSzeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Microtrade Tudományos Szimpóziumra. Neves meghívott előadók mellet a fiatal kutatói pályázatunk díjazottjai is előadnak.A szimpózium teljes ideje alatt megtekinthető Mikro- és Makrovilág fotópályázatunk 100 legjobb képe, ezzel is színesítve a programunkat. A résztvevők szavazással döntik el a fotók végső helyezéseit. Programok:2016. október 12-én 10 órától Budapesten,..

Kulcsszavak: tudományos szimpózium

Microtrade Fiatal Kutatói Pályázat

2016-07-05

Microtrade Fiatal Kutatói Pályázat 2016FONTOS módosítások kiemelve!Kedves Kutatók!Az utóbbi évek hagyományaihoz híven ismét pályázatot hirdetünk fiatal kutatók részére. Kísérletes munkára épülő, 2015/16-ban megjelent vagy még nem publikált, elsőszerzős közleményt összefoglaló, angol illetve magyar nyelvű pályamű nyújtható be.A pályázat témája:A témaválasztás szabad, de feltétel, hogy a pályamunkában az alkalmazott vizsgálati módszerek között szerepeljen mikroplate alapú mérés..

Kulcsszavak: Fiatal Kutatói Pályázat

Microtrade fotópályázat 2016

2016-03-11

Kedves Érdeklődők!Mivel lehet pályázni?Mikro-világ kategória:bármilyen mikroszkóppal megfigyelhető élőlényekről, sejtes szerveződésekről készített fotóvalMakro-világ kategória:bármilyen fényképezőgéppel készült természetfotó (élőlény, táj stb.)Hogyan lehet pályázni?   A beküldött fotók címe tartalmazza a pályázó nevét, valamint egy fantázianevet (pl.  Kiss József – Metamorfózis)   A fotókon utólagos szoftveres szűrős módosítások engedélyezettekDíjak:I. helyezett: 50.000 Ft, II. helyezett: 35.000 Ft, III. helyezett: 20.000..

Kulcsszavak: fotópályázat, mikrovilág, makrovilág

Platypustech próbakit akció

2016-01-25

Platypustech próbakit akcióTovábbi információk:www.platypustech.comwww.platypustech.com/discoverAssay.htmlwww.platypustech.com/oris3D.html2D és 3D sejttenyésztéses kit akciómigrációs és inváziós kísérletekhezA szimpózium utáni nagy érdeklődésre való tekintettel próba kiteket vásárolhatnak bevezető áron!2D OrisTM Cell Migration Assay kit:19.900 Ft+ÁFAA kit tartalma 24 kísérlethez elegendő.kódja: CMAUFL4T3D OrisTM Embedded Invasion Assay kit:29.900 Ft+ÁFAA kit tartalma 24 kísérlethez elegendő.kódja: EIAST-TLaboronként maximum 2 kit vásárlása lehetséges.Az akció..

Kulcsszavak: Platypustech, próbakit, akció

BioSpot

2016-01-01

BioSpotNano Pipetting Jet

Kulcsszavak: microarray, microfluidic chips, assay, picoliter, nanoliter, pipette

Sample Tracknology mintatárolási rendszer

2016-01-01

Önnel is előfordult, hogy nem tudta hol találja egy mintáját a hűtőben,mert valaki nem írta be Excelbe, hogy kivett egy mintát egy tárolóból vagy máshova tette azt vissza?Szeretné modern módon tárolni és kezelni a mintáit, de nincs pénze és ideje drága és bonyolult mintatárolási rendszer kialakítására, amely ráadásul nem is..

Kulcsszavak: 2D, mintatárolás, minta, sample, storage, tárolás

Meghívó - Microtrade tudományos szimpózium

2015-11-18

Meghívó a 2015-ös Microtrade tudományos szimpóziumraSZERETETTEL VÁRUNK MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐT A MICROTRADE TUDOMÁNYOS SZIMPÓZIUMRA 2015. DECEMBER 2-ÁN 10 ÓRÁTÓL BUDAPESTRE, AZ MTA TTK NAGY ELŐADÓTERMÉBE.A SZIMPÓZIUMOT DR. SZAKÁCS GERGELY AZ MTA TTK ENZIMOLÓGIAI INTÉZET MEMBRÁN FEHÉRJE LENDÜLET KUTATÓCSOPORTJÁNAK VEZETŐJE NYITJA MEG.ELŐADÓINK LESZNEK A SZEPTEMBERBEN MEGHIRDETETT II. FIATAL KUTATÓI PÁLYÁZATUNK 6 DÍJAZOTTAI, AZ..

Kulcsszavak: meghívó, Microtrade, szimpózium, tudomány

Módosítások a fiatal kutatói pályázatnál!

2015-11-02

FONTOS! Újabb módosítások a fiatal kutatói pályázatnál!Több megkeresés érkezett cégünkhöz, amelyben a pályázat eredeti beadási határidejének meghosszabítását kérték a pályázók.Ezért cégünk vezetése úgy döntött, hogy a beadási határidőt 2015.11.06. 23.59 percre módosítja.Sajnos ennél későbbre nem áll módunkban halasztani, tekintetbe véve a bírálati időt és az utána megrendezésre kerülő szimpóziumot.Még egy..

Kulcsszavak: fiatal kutatók, pályázat

FONTOS! Fiatal kutatói pályázat pontosítások

2015-10-14

FONTOS! Fiatal kutatói pályázat pontosításokSzámos kérdés érkezett a pályázattal kapcsolatosan, most a leggyakoribb kérdésekre közreadjuk a válaszokat.A pályázatot PhD-vel még nem rendelkező kutatók is beadhatják?A pályázat beadásának nem feltétele a PhD fokozat.A pályázatot e-mailen és postán is be kell nyújtani?Nem, elegendő emailen beküldeni.A pályázat kifejtésénél meghatározott 6000 karakterbe beletartoznak-e az..

Kulcsszavak: fiatal kutatók, pályázat

Pályázati lehetőség fiatal kutatók részére

2015-09-17

Pályázati lehetőség fiatal kutatók részére 2015 (Fiatal kutatói pályázat II.)A Microtrade Kft. (2012 után ismét) pályázatot hirdet fiatal kutatók részére. A pályamű kísérletes munkára épülő, még nem publikált eredményt vagy egy 2014/15-ben publikált elsőszerzős közleményt, vagy kutatási tervet foglaljon össze.  Ez utóbbi esetben is szükséges egy rövid összefoglalást adni a munka..

Kulcsszavak: fiatal kutatók, pályázat, mikroplate alapú mérés

TECAN SPARK 10 M Hibrid microplate reader

2015-05-07

Végre nem kell választania.A hihetetlenül egyszerű kezelő felületen egy érintéssel választhatja ki, hogy mit használ a mérés során:a készülékbe integrált prémium 4 monokromátoros optikát vagy a szintén integrált filteres optikát.Azonban az eddigiektől eltérően  teljesen szabadon variálhatóan gerjeszthetünk monokromátorral és ugyanekkor detektálhatunk monokromátorral vagy filteres optikával. De lehet ugyanez fordítva.........És az is lehet fordítva.........Mindez..

Kulcsszavak: TECAN, SPARK 10M Hibrid microplate reader

Kreatív Pályázat 2015

2015-05-04

Nem tudod, mihez kezdj a maradék pipettaheggyel vagy fel nem használt szűrőkkel? A polcon porosodik pár darab lemez, aminek rég lejárt a szavatossági ideje? Mielőtt kidobnád, ki akarod belőlük hozni a maximumot? Van egy jó hírünk: mi tudjuk a megoldást!A fenti problémák orvoslására Microtrade Kft. meghirdeti a „Kreatív Labor”című pályázatot kutatócsoportok számára. Pályázhat minden..

Kulcsszavak: mikrobiológia, pályázat