Kreatív Pályázat 2015

2015-05-04

Nem tudod, mihez kezdj a maradék pipettaheggyel vagy fel nem használt szűrőkkel? 
A polcon porosodik pár darab lemez, aminek rég lejárt a szavatossági ideje? 
Mielőtt kidobnád, ki akarod belőlük hozni a maximumot? 
Van egy jó hírünk: mi tudjuk a megoldást!




fenti problémák orvoslására Microtrade Kft. meghirdeti a „Kreatív Labor”című pályázatot kutatócsoportok számára. Pályázhat minden laboratóriumi csoport, egy megkötéssel: kutatási téma-vezetőnként csak egy pályázatot fogadunk el. Ez azt jelenti, hogy mindenkit kooperációra ösztönzünk, ami nem csak a szociális készségeket javítja, hanem a művészeti értéket is növeli a szemünkben. :-) A pályamunka elkészítéséhez a Microtrade Kft. 60 db színes mikrocentrifuga csővel járul hozzá, mint kötelezően felhasználandó elem.
Kérjük a kutatócsoport-vezetők támogatását is, hiszen brit tudósok :-)bebizonyították, hogy ha a kutatástól eltérő tevékenységgel foglalkozikvalaki üres perceiben, a kutatás sokkal eredményesebb lesz, hiszen az agynak több területe aktivizálódik, ami pozitív visszacsatolás révén a többi agyi területre is inspirálóan hat.


pályázat témája

A pályamunkákat „a sejt” témában várjuk.


pályázás menete

1. pályázó csoport e-mail-t küld a csapatvezető, csapatnév, résztvevők (név és e-mail-cím), kutatási téma-vezető, intézet, levelezési cím megjelölésével az info@microtrade.hu e-mail-címre 2015. augusztus 15-ig.
2. Microtrade Kft. 20-20-20 db piros-kék-sárga 1,5 ml-es mikrocentrifuga csövet juttat el minden pályázó csoportnak a regisztrációtól számított 1 héten belül.
3. pályázó csoportok a Microtrade Kft-től kapott mikrocentrifugacsövek (kötelező elem!), ill. bármilyen egyéb laboratóriumi fogyóeszközt felhasználásával elkészítik pályamunkájukat „a sejt” témában, melyet fénykép formájában (max 3 MB, JPEG formátum) küldenek el az info@microtrade.hu email-címre 2015. szeptember 6-ig. Egyéb megkötés nincs, minden további részlet a pályázók kreativitására van bízva. A pályázati anyag beküldésével a pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a Microtrade Kft. a benyújtott képi anyagot, ötletet honlapján közzétegye, a későbbiekben felhasználja.
4. képeket a Microtrade Kft. Facebook-oldalának      galériájába töltjük fel, ahol regisztrációt követően bárki megtekintheti őket, és szavazhat rájuk "Tetszik" gombra kattintással (közönségdíj I-III. helyezett).
5. Az eredményhirdetés határideje: 2015. szeptember 30. A nyertes pályázókat e-mailben értesítjük, az eredményt a Microtrade Kft. Facebook-oldalán és honlapján tesszük közzé.


Díjazás

Minden pályázati csoport egy-egy 10%-os kupont kap, amely beváltható a Microtrade Kft. bármilyen termékére 20.000 Ft vásárlás felett.
A résztvevők közül az első 3 legtöbb szavazatot kapó közönségdíjas helyezettetvalamint egy általunk választott nyertest jutalmazunk, akik szabadon felhasználható pénzdíjban (90.000-60.000-30.000-30.000 Ft) részesülnek.


Eredményes pályázást kívánunk!



Kulcsszavak: mikrobiológia, pályázat